Καιρός ΕΜΥ – Τι καιρό θα κάνει σήμερα


21-09-2017 7:11

Ο καιρός αλλάζει από σήμερα, και αρχίζει να συμβαδίζει με την εποχή. Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τι καιρό θα κάνει σήμερα Πέμπτη (21.09.2017).

Ο καιρός από σήμερα αρχίζει να μας δείχνει τα… δόντια του. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.

Καιρός Αθήνα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά. Βελτίωση τη νύχτα. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

καιρός σήμερα

Καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα δυτικά. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία μέχρι 6 μποφόρ. Το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

kairos

Καιρός σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βαθμιαία τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες που σταδιακά από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Από τη νύχτα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πηγή: www.newsit.gr