Πρεμιέρα Τατουάζ: «Νωρίς για τσόντα – Καμπάνα από το ΕΣΡ»


19-09-2017 20:59

Έκανε πρεμιέρα το Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha. Μια πρεμιέρα που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία. Βέβαια τα πρώτα σχόλια των φίλων στο τουίτερ δεν ήταν θετικά αφού επικεντρώθηκαν στο αδικαιολόγητα τόσο πολύ γυμνό! Οι σκηνές σεξ πολλές και το ακάλυπτο στήθος, με τη ρώγα να φαίνεται τίγκα, δεν το έχουμε συνηθίσει η αλήθεια είναι σε σειρές που προβάλλονται 9 το βράδυ!

 

Τα σχόλια πολλά με τον ίδιο παρονομαστή: «Ρε Γεωργίου σε περιμένει ο Σειρηνάκης για σεναριογράφο» «Έλεος με τος τσόντες 10 παρά, έχουμε κάτσει οικογενειακώς και είμαι η γή να με καταπιεί», «10 η ώρα και μας δείχνει τα βυζιά της η άλλη»

«Τίποτα άλλο εκτός από πήδημα έχει», «Συγχαρητήρια στον Alpha. Ωραίες σκηνές για 9 η ώρα το βράδυ. Το ΕΣΡ να σας ρίξει καμπάνα» «Όλοι πηδιούνται» «Νωρίς είναι για τσόντα, λίγη υπευθυνότητα».

Μπορώ να καταλάβω την ανάγκη που έχει τόσο ο Γεωργίου άλλα και ο τηλεοπτικός σταθμός να δημιουργήσει μετά απο χρόνια κοινο στο πραϊμ ταϊμ… αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο βλακείας… μιας που τα παιδιά είναι στο σπίτι την ώρα αυτη και παρακολουθούν τηλεόραση μαζί με τους γονείς τους….

Μήπως να το ξαναδείτε; Μήπως τελικά δικαιώνεται για μια καομη φορά το ρεπορτάζ μας όταν γράφαμε πώς κάποιοι μέσα στο κανάλι απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια διαμαρτυρήθηκαν για το αποτέλεσμα;