“Φρίκη” στον σκληρό δίσκο του παιδόφιλου καθηγητή – Τα… συζητούσε με παιδεραστές απ' όλο τον κόσμο


11-09-2017 23:39

– Αποτροπιασμός από τις εικόνες στα αρχεία του παιδεραστή

– Συνομιλούσε με.. παιδόφιλους απ" όλο τον κόσμο

– Πιθανόν να έχει ασελγήσει και σε άλλες μαθήτριες

Σε περίπου 15 μέρες θα είναι οι ειδικοί των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ έτοιμοι να αποκωδικοποιήσουν πλήρως τα κρυπτογραφημένα αρχεία του Παναγιώτη Δράκου, του φλαουτίστα που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών του και μάλιστα μέσα στο Ωδείο που τους δίδασκε μουσική.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, ανακάλυψαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή κρυπτογραφημένα αρχεία, για τα οποία εκτιμούν πως περιέχουν φωτογραφίες και με άλλες μαθήτριες του στiς οποίες ασελγούσε βάρος τους.

Άλλωστε στο κινητό του τηλέφωνο έχουν ήδη ανακαλύψει φωτογραφίες με τα τρία κοριτσάκια 9 και 11 ετών, στα οποία αντί για μάθημα φλάουτου, έβγαζε τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα.

Κατά συνέπεια εκτιμάται από τους Αστυνομικούς πως και τα κρυπτογραφημένα αρχεία περιέχουν αποσπάσματα από τις πράξεις του “Δράκου του Ωδείου”.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, βρέθηκε στον υπολογιστή του 55χρονου, αρχείο με συνομιλίες με άλλους παιδόφιλους ανά το κόσμο, μέσω του λεγόμενου σκοτεινού διαδικτύου, που έχει εξελιχθεί σε “γόνιμο έδαφος” για τις αρρωστημένες προθέσεις ανώμαλων παιδεραστών από ολόκληρο το πλανήτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης Δράκος δσυνελήφθη την περασμένη εβδομάδα έπειτα από καταγγελία των γονιών μιας 9χρονης μαθήτριας του, που αρνούνταν πεισματικά να ξαναπάει για μάθημα με το “δάσκαλο”, καθώς αποκάλυψε στους γονείς τις πως ασελγούσε σε βάρος της.

Πηγή: www.newsit.gr