Είναι gay ο Νίκος Παπαδακης;


11-09-2017 22:34

Να δούμε μέχρι πότε θα μας απασχολεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιων γνωστών ανθρώπων.

Σε μια εποχή που μας συμβαίνουν χιλιάδες πράγματα, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που ρωτάνε:

“Είναι gay ο τάδε;” Μα δεν είναι λίγο ρετρό να ασχολείσαι με τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων;

Κατά καιρούς που λέτε λαμβάνω μηνύματα (από άντρες κυρίως) που με ρωτάνε περί gay και τα τοιαύτα. “Εσύ που είσαι στο χώρο και ξέρεις, για πες μου, ο τάδε είναι gay;” Και όταν του απαντάω “γιατί, θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του;”... δεν απαντάει ποτέ.

Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr

Και το ερώτημα της ημέρας, που εγώ σαν ηλίθιος κάθομαι και φτιάχνω άρθρο, είναι, αν είναι gay o Νίκος Παπαδάκης. Ψάχνω λοιπόν, διαβάζω άρθρα και κουτσομπολίστικα sites, ρωτάω γνωστούς από το χώρο της μόδας και των περιοδικών και ιδού το πόρισμα:

Ο Νίκος Παπαδάκης όταν ήρθε πιτσιρικάς από την Κρήτη, έκοψε την ανάσα των πάντων. Άντρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά και γατιά γύριζαν το κεφάλι τους να τον χαζέψουν απ’ όπου κι αν περνούσε. Ένα πανέμορφο παλικάρι, με 1.89 ύψος που ακτινοβολούσε. Αμέσως έγινε γνωστός τόσο σαν όνομα όσο και σαν μούρη. Και άρχισαν όλοι να ψάχνουν το παρελθόν του… “Ήθελαν να μάθουν από που κρατούσε η σκούφια του. Και έμαθαν ότι στην Κρήτη τον ανακάλυψε ένας διακοσμητής- gayβέβαια- που μου διαφεύγει το όνομα του, ο οποίος του μίλησε για το modeling, μου λέει φίλη μακιγιέζ, η οποία δεν εξασκεί πια το επάγγελμα.

  • Ο Νίκος όταν ήρθε δεν ήξερε πολύ κόσμο. Δυο- τρία άτομα, αλλά τα πρακτορεία μοντέλων αμέσως του έκλεισαν τις πρώτες του δουλειές. Έτσι τον ανακάλυψε ο Βασίλειος Κωστέτσος, και τον πήρε σε αποκλειστικότητα”, μου λέει γνωστός φωτογράφος. “Και όταν σου λέω σε αποκλειστικότητα, εννοώ ότι σαν ντόμπερμαν δεν άφηνε κανένα και καμία να πλησιάζει τον Νίκο. Εκείνος του παρείχε τα πάντα. Σπίτι, ρούχα, δημοσιότητα, εξόδους, φωτογραφήσεις, πασαρέλες με την Κλόντια Σίφερ κλπ. 

  • Δεν ξέρω αν ήταν γκόμενοι, αλλά ήταν κολλητοί”, μου λέει γνωστό μοντέλο της εποχής εκείνης. “Όλοι έλεγαν ότι παίζει το ερωτικό, αλλά εγώ με τα μάτια μου δεν είχα δει τίποτα”.

Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr

Και μέσα σε όλα, το 1994 λαμβάνει μέρος σε αντρικά καλλιστεία και κερδίζει τον τίτλο του ωραιότερου άνδρα στον κόσμο.

Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr

Μετά πέρασε κι’ αυτός το σχετικό του φρικάρισμα με όλον αυτόν τον τρελό κόσμο της μόδαςκαι με όλο αυτό το πανηγύρι της ματαιοδοξίας, και αναζητώντας λίγη πειθαρχία μπήκε αξιωματικός στο Ναυτικό. Όταν τέλειωσε κι’ αυτό, σε ηλικία 28 ετών έφυγε για Αμερική. Ήθελε να δοκιμαστεί και εκεί, και πράγματι στην Νέα Υόρκη δούλεψε με πολύ καλές εταιρίες σε πολλές δουλειές.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, άρχισε να ασχολείται με την υποκριτκή και την τηλεοπτική παρουσίαση, μέχρι και αγιογραφίες έκανε. “καινούργια σχόλια και γι’ αυτό. Επειδή πήγαινε στο σπίτι του Βασίλη Φωτόπουλου στην Παιανία, για να τον μάθει ζωγραφική και αγιογραφία, του κρέμασαν καινούργια κουδούνια”, μου λεει γνωστός σκηνοθέτης. “Στην Ελλάδα ότι και να κάνει κανείς, σώνει και καλά πρέπει πρώτα να κρεβατωθεί”.

Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.grΝίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr

Με την Ελένη Μενεγάκη σε κάποια καλλιστεία μάλλον….

Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr

Ο Νίκος Παπαδάκης σήμερα είναι 46 ετών, εξακολουθεί να είναι πανέμορφος, ευγενέστατος και χαμογελαστός. Άλλωστε τι θα έπρεπε να κάνει; Να κάθεται να απαντάει σε όλες τις φήμες για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας;

Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.grΝίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.grΝίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.grΝίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr

Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr

Στην ενότητα ΑΝΤΡΕΣ θα βρείτε άρθρα για πολλούς διάσημους άντρες

https://www.nikosonline.gr/category/άντρες/

Νίκος Παπαδακης- gay, NIKOS PAPADAKIS, MODELING, ΜΟΝΤΕΛΟ, nikosonline.gr

ΠΗΓΗ: NIKOSONLINE.GR