Χώρισε ο Αχιλλέας Μπέος – Η ανάρτηση στο Facebook


11-09-2017 15:28

Με μια ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στους λογαριασμούς του στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Εύη Δαμιανάκη. Ο έκπτωτος δήμαρχος Βόλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική του ζωή.

Το τέλος του γάμου του με την Εύη Δαμιανάκη ανακοίνωσε μέσω Facebook, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Με μια πολύ προσωπική ανάρτηση ο έκπτωτος Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου από την σύζυγό του.

«Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, μια όμορφη ερωτική σχέση, που οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με καρπό ένα υπέροχο παιδί, τον Αχιλλέα μας, έφθασε σε ένα αδιέξοδο» έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε τι έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου, από αυτές που πρέπει να κάνεις μια επιλογή που σε καθορίζει για το μέλλον.

Και αυτή η επιλογή είναι η απόφασή μου να ολοκληρώσω την διάρκειας 18 ετών έγγαμη συμβίωσή μου με την Ευη Δαμιανάκη.

Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, μια όμορφη ερωτική σχέση, που οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με καρπό ένα υπέροχο παιδί, τον Αχιλλέα μας, έφθασε σε ένα αδιέξοδο.

Φυσικά οι σχέσεις μας θα παραμείνουν φιλικές, αφού μας ενώνει ένας ισχυρότατος δεσμός, η αγάπη και η φροντίδα για το παιδί μας, αλλά και η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ μας.

Ελπίζω να κατανοήσετε την πρωτοβουλία μου να σας ενημερώσω ο ίδιος, γι’ αυτή την απόφαση, αλλά το θεωρώ υποχρέωσή μου στο πλαίσιο της ειλικρινούς και έντιμης σχέσης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.»

Πηγή: www.newsit.gr