Παναθηναϊκός: Επαφες Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου. Το θέμα τρέχει


11-09-2017 11:24

Αμεσες εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό. Η ήττα από την Κέρκυρα, σε συνδυασμό με το γενικότερα άσχημο ξεκίνημα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αυτή την φορά θα επισπεύσουν τις διοικητικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ήδη, από χθες το βράδυ στα social media, αλλά και στην ιστοσελίδα που διατηρεί η ΠΑΕ, ο κόσμος της ομάδας ζητά την άμεση αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το πρωί της Δευτέρας στο Instagram, με αφορμή τα έντονα παράπονα των φιλάθλων για την πορεία του Παναθηναϊκού, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι εντός των επόμενων ημερών θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στην ΠΑΕ.

Κατόπιν πολλών μηνυμάτων που δέχτηκε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αναφέρθηκε στην πιθανή εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ τονίζοντας με νόημα: «Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σενάριο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ δεν είναι τωρινό, αλλά «παίζει» εδώ κι αρκετό καιρό. Χωρίς να έχει βγει προς τα έξω το παραμικρό, οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις τους από τις αρχές του καλοκαιριού, για το ενδεχόμενο να περάσει η ομάδα στα χέρια του Γιαννακόπουλου.

Επειδή δεν είναι μία απλή υπόθεση και τέτοιες διαδικασίες απαιτούν χρόνο οι Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος εξετάζουν όλες τις παραμέτρους που θα οδηγήσουν στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ήδη το «αφεντικό» της ομάδας μπάσκετ έχει ελέγξει όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και, πλέον, ο δρόμος για να μπει ενεργά στην ΠΑΕ είναι ορθάνοιχτος.

Πηγή: www.newsit.gr