Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Τα πρώτα 24ωρα ως νιόπαντροι στην Αντίπαρο [pics]


11-09-2017 8:19

Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου τους! Οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ, που μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν σε στενό κύκλο, στην Αντίπαρο.

Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στη δύση του ηλίου, με τη νύφη και τους καλεσμένους να φτάνουν με καραβάκι. Με τον ίδιο τρόπο έφυγαν στη συνέχεια από το εκκλησάκι.

Η Άννα Μπουδούκου, που έλαμπε μέσα στο αέρινο νυφικό της, συνοδευόταν από τρία παρανυφάκια. Δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Ιδιαίτερα συγκινημένος καθόλη τη διάρκεια της τελετής ήταν και ο πατέρας της Άννας, Νίκος Μπουσδούκος ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη και αρκετοί ακόμα συνάδελφοοι του ζευγαριού με τους οποίους κάνουν στενή παρέα.

Τo προηγούμενο βράδυ της τελετής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, οργάνωσαν beach party ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε το καθιερωμένο γαμήλιο γλέντι στο Beach House.

Από τις πολύ ωραίες λεπτομέρειες του γαμήλιου πάρτι ήταν το δώρο που πήραν οι καλεσμένοι μαζί με τις μπομπονιέρες. Πρόκειται για ένα μεταγιον με τα αρχικά του ζευγαριού σε σχήμα βότσαλου που ήταν δεμένο πάνω σε ένα πραγματικό βότσαλο.