ΔΕΘ 2017 LIVE: Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα


10-09-2017 12:34

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

– Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2017 είναι προγραμματισμένη για τις 13.00 στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»

– Στον ίδιο χώρο, το βράδυ του Σαββάτου (09.09.2017) ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

– Φωτογραφίες και βίντεο

– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τη συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» ολοκληρώνει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας την επίσκεψή του στη ΔΕΘ 2017.

Το βράδυ του Σαββάτου (09.09.2017), ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στον ίδιο χώρο, όπου εγκαινίασε την 82 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT.GR – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

12.30 Ο κόσμος αρχίζει να συγκεντρώνεται στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»

Τα βασικά σημεία της ομιλίας Τσίπρα στα εγκαίνια

Για το τέλος του κινδύνου του Grexit και τον ερχομό πλέον του… Grinvest έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσημη έναρξη της ΔΕΘ 2017.

Ο πρωθυπουργός έκανε εκτενή αναφορά στην -όπως είπε- ανάκαμψη της χώρας, και το ότι πλέον έρχονται όλο και περισσότερες επενδύσεις. Μάλιστα χρησιμοποίησε την φράση “καλωσήρθε η ανάπτυξη”

Εξήγγειλε επίσης πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, όπου θα επιδοτούνται εργοδότες που προσλαμβάνουν νέους στην επιχείρησή τους.

Έκανε ιδιαίτερη φορά στην τιμώμενη χώρα, την Κίνα σημειώνοντας ότι με την Ελλάδα την συνδέουν δεσμοί φιλίας.

Υποστήριξε επίσης πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έως τώρα έχει επιδείξει κοινωνικό έργο, έχοντας κάνει ότι περνά από το χέρι της ώστε να υάρξει ανακατανομή του πλούτου και να προστατευτούν οι κοινωνικές ομάδες.

Πηγή: www.newsit.gr