Ξέσπασε η Φαίη Μαυραγάνη για όσα γράφτηκαν για την πρεμιέρα της! "Πέταξε" σε τηλεθέαση…


10-09-2017 10:11

“Δεν είχα καμία “μαύρη” πρεμιέρα. Ένιωσα την ανάγκη στις 5:30 το πρωί που ξεκινήσαμε να…”

Η Φαίη Μαυραγάνη έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Epsilon με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει. Η εξαιρετική δημοσιογράφος πέτυχε, μάλιστα, υψηλή τηλεθέαση σημειώνοντας μέσο όρο 17,5% -για μία ώρα κατέγραψε ποσοστό 24,9%!

Μια αναφορά της δημοσιογράφου σε ένα δυσάρεστο γεγονός, όμως, στην έναρξη της εκπομπής, έγινε αφορμή για να γραφτούν μια σειρά από δημοσιεύματα -κάποια εξ αυτών μιλούσαν για «μαύρη πρεμιέρα». Η Φαίη Μαυραγάνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να έχουμε όλοι την υγειά μας πολύτιμο και βασικό αγαθό… Άκουσα και μία πολύ δυσάρεστη είδηση χθες, για έναν νέο άνθρωπο που έφυγε στο ευρύτερο συγγενικό μου περιβάλλον. Κάθε φορά που ακούμε τα δυσάρεστα τότε καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη αξία έχει αυτό το πολύτιμο δώρο η υγεία και η ζωή. Να είμαστε πάνω απ’ όλα καλά…».

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, λοιπόν, η Φαίη Μαυραγάνη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έγραψε τα εξής:

«Συνήθως δεν ασχολούμαι αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να πω σε ορισμένους αγαπητούς συναδέλφους ότι δεν είχα καμία «μαύρη» πρεμιέρα. Ένιωσα την ανάγκη στις 5:30 το πρωί που ξεκινήσαμε να πω ότι παρά τα προβλήματα αυτό που αξίζει είναι η υγεία μας και το λέω επηρεασμένη από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος. Αυτό κ τίποτε παραπάνω. Πως εξήχθησαν συμπεράσματα περί μαύρης πρεμιέρας κλπ, που πυροδότησαν και σχόλια του καθενός από κάτω για το ακατάλληλο του χρώματος του φορέματος δεν ξέρω, να πω όμως ότι η απώλεια αφορά έναν νέο άνθρωπο, συγγενικό πρόσωπο δικού μου συγγενή που εγώ όμως σχεδόν δεν γνώριζα. Αυτό αγαπητοί συνάδελφοι και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Πηγή: www.zappit.gr