Χαλκιδική: Οδύνη για τον αναπάντεχο θάνατο του Δημήτρη Κερμεντή – Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του


09-09-2017 18:46

Σπαρακτικά μηνύματα για τον Δημήτρη που έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα. Συντετριμμένοι οι γονείς του άτυχου αθλητή…

Στην θλίψη βυθίστηκαν όλοι στην Ευρώπη Πευκοχωρίου μετά την αναπάντεχη απώλεια του 24χρονου αθλητή, Δημήτρη Κερμεντή, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά χθες  από την ζωή. Συγκεκριμένα, ο εκλιπών επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από την προπόνηση και λίγο αργότερα οι συγγενείς του τον βρήκαν νεκρό, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Ο Δημήτρης Κερμεντής ήταν αθλητής της δεύτερης ομάδας του Πευκοχωρίου, συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα της Χαλκιδικής, ενώ ήταν μέλος της από τις ακαδημίες. Πλέον θα υπάρχει εξέταση από ιατροδικαστή, ώστε να ανακοινωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου του

«Παλικάρι μας γλυκό, παλικάρι μας όμορφο, δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι είναι αλήθεια, πως δεν θα έχουμε κοντά μας πια την γεμάτη ήθος και ευγένεια παρουσία σου και το χαμόγελο, ναι αυτό το χαμόγελο που τόσο σε χαρακτήριζε.

Όλοι στην ομάδα παίκτες, προπονητές και διοίκηση είμαστε συντετριμμένοι. Θα είσαι πάντα για εμάς ένα παράδειγμα για τις επόμενες γενιές. Υποσχόμαστε πως δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό παράδεισο, Δημητράκη».

Πηγή: seleo.gr