ΔΕΘ 2017 Live: Οι πορείες διαμαρτυρίας και τα εγκαίνια από τον Τσίπρα


09-09-2017 18:26

– ΔΕΘ 2017 – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

– Την 82η ΔΕΘ θα εγκαινιάσει στις 20.00 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

– Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

– Φωτογραφίες και βίντεο

– ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αρχίζει σήμερα η ΔΕΘ 2017 και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα εγκαινιάσει στις 20.00 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η ΔΕΘ 2017 είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας με 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, τιμώμενη χώρα την Κίνα και με ένα ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων στα πεδία του επιχειρείν, της οικονομίας, του πολιτισμού και της αναψυχής.

Μεταξύ αυτών επτά έχουν παγκόσμια δραστηριότητα: η China Cosco Shipping Corporation, η China Development Bank, η Shehua Group Corporation Limited, η Huawei Technologies Co. Ltd, η Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation, η State Grid Corporation of China και η Air China. Ξεχωρίζει επίσης η τηλεπικοινωνιακή ZTE, καθώς και 23 εταιρείες υψηλής τεχνολογίας από την περιοχή της Σαγκάης.

Πέραν των διεθνών συμμετοχών, στη ΔΕΘ 2017 συμμετέχουν και 43 Επιμελητήρια από όλη τη χώρα με 360 επιχειρήσεις. 

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις, φραγμούς σε επίκαιρα σημεία, εποπτεία κινητοποιήσεων από αέρος με ελικόπτερο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμό σχεδόν όλου του ιστορικού κέντρου, περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Αστυνομίας.

Μπορεί οι αστυνομικοί που θα επιστρατευτούν για τα φετινά εγκαίνια της ΔΕΘ να είναι λιγότεροι σε σχέση με πέρσι -προσεγγίζοντας τελικώς τους 3.000 με 3.500 χιλιάδες- εντούτοις τα μέτρα θα είναι το ίδιο αυστηρά, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε χρόνο την ίδια μέρα.

Πηγή: www.newsit.gr