«Δάγκωσε» ο Κανάκης τους συνεργάτες του; Η αλήθεια για τους Αρβύλα


09-09-2017 13:44

Χαμός έχει γίνει με τους Ράδιο Αρβύλα αφού όσο και αν το κανάλι τους προστατεύει κάποιοι επιτέθηκαν στον Αντώνη Κανάκη λέγοντας πως «εφαγε» τους συνεργάτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ: Γνωστός τραγουδιστής σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου

Η αλήθεια; Επειδή έχουμε μάθει να γράφουμε μόνο την αλήθεια παρα το κόστος, οφείλω να σας ενημερώσω πώς σήμερα…και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για το πώς θα συνεχίσουν. Μάλιστα το κλίμα παρα τα όσα φημολογούνται είναι πάρα πολύ καλό.

Ο ΑΝΤ-1 ήθελε εβδομαδιαία εκπομπή, ο Κανάκης κάθε δυο βδομάδες. Όμως χθες βρήκαν τη χρυσή τομή αφού είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν σε ένα ένα κόνσπετ που δεν θα έχει απ΄ έξω τους «Ράδιο Αρβύλα» που θα συνεχιστούν.

Ο ίδιος ο Λάτσιος άλλωστε τον Ιούλιο είχε πει πως: » για του χρόνου, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με τους Ράδιο Αρβύλα» και εννοούσε το κόνσπετ ως κόνσεπτ και όχι το κόψιμο της εκπομπής απο το πρόγραμμα.

Άλλωστε η σχέση του με τον Κανάκη είναι εδώ και χρόνια πολύ καλή αφού και είναι ανοιχτός στις νέες ιδέες του Σαλονικιού. Και αυτη ητ στιγμή που μιλάμε ο Αντώνης έχει ήδη δυο εναλλακτικές τόσο στο μυαλό του όσο και ως προτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεστε ποια θα βρίσκεται στο πλευρό του στη νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Έξαλλος ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Ποια πουτ…»

Λάρισα: Απολογήθηκε η Γλυκερία για τα χάλια της συναυλίας – Μαρινέλλα, Βιτάλη και φωνές διαμαρτυρίας

nassosblog