Κρήτη: Ταξιτζής βρήκε και παρέδωσε 960 λίρες.


08-09-2017 22:39

Κι όμως ένας ταξιτζής στην Κρήτη έκανε αυτό που θα έκαναν λίγοι! Ο… ξεχασιάρης τουρίστας κι ο τίμιος οδηγός που βρίσκεται στο επίκεντρο!

Μια απίστευτη ιστορία από την Κρήτη αποτελεί οδηγό… ανθρωπιάς, τιμιότητας κι αξιοπρέπειας! Πρωταγωνιστής ένας ταξιτζής, με την πράξη του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ο τίμιος ταξιτζής από την Κρήτη!

Την είδηση δημοσιεύουν τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού και δημιουργεί αν μη τι άλλο αισιοδοξία! Όπως αναφέρουν, λοιπόν, το ποσό των 960 βρετανικών λιρών έπεσε στο ταξί ενός άνδρας από έναν τουρίστα που μετέφερε.

Ο ταξιτζής δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή! Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και παρέδωσε τα χρήματα, τα οποία λίγη ώρα αργότερα επεστράφησαν στον κάτοχό τους!

Ο λόγος για τον οδηγό ταξί, Θεόδωρο Τσιχριτζή, από την Χερσόνησο. Ο άνδρας αντιλήφθηκε λίγο μετά το τέλος της κούρσας που έκανε, ότι μέσα στο ταξί του είχαν πέσει οι 960 λίρες από βρετανό τουρίστα που είχε μεταφέρει, σε τοπική διαδρομή.

Άμεσα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου όπου ανέφερε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί με την σειρά τους κίνησαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ούτως ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν τον τουρίστα. Όπερ και εγένετο! Ο άνδρας από την Βρεταβία βρέθηκε και πήρε τα χρήματαά του πίσω! Όπως είναι λογικό, δήλωνε φοβερά ανακουφισμένος από την τροπή που πήρε η περιπέτειά του!

ΚρήτηΦωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Είναι δεδομένο πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον οδηγό ταξί, αφού μιλάμε για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Πηγή: ekriti.gr