"Με έχουν φλερτάρει γυναίκες αρκετές φορές. Νορμάλ μου φαίνεται"


07-09-2017 13:09

“Κατάλαβα τον χαμό που έγινε με το Survivor μέσω των social media…”

Η Χριστίνα Κολέτσα εξομολογείται στο Down Town και τον Κοσμά Κουμιανό για το φλερτ που έχει δεχτεί από άνδρες και γυναίκες και απαντά για το αν θα τη δούμε στο Survivor.

Σε φλερτάρουν όταν είσαι στην πίστα;

Έχω αντιληφθεί πολλές φορές άντρες να με φλερτάρουν την ώρα που τραγουδάω. Και φυσικά πολλές φορές έχω αντιληφθεί και το αντίθετο, δηλαδή γυναίκες να με κοιτούν με απέχθεια. Μετά όμως, μόλις ανταλλάξουμε μερικά βλέμματα και καταλάβουν ότι δεν είμαι ανταγωνιστική, τα βρίσκουμε.

Γυναίκες σε έχουν φλερτάρει;

Ναι, αρκετές φορές. Νορμάλ μου φαίνεται. Δεν ήμουν θετική, αλλά ποτέ δεν ήμουν απότομη ή αγενής. Δεν μου φαίνεται περίεργο.

Έγινες γνωστή μέσα από το Fame Story. Τώρα που τα realities είναι ξανά στη μόδα θα πήγαινες σε ένα παιχνίδι τύπου Survivor;

Αν και γενικά δεν βλέπω τηλεόραση, κατάλαβα τον χαμό που έγινε με το Survivor μέσω των social media. Το να πας ως παίκτης για την εμπειρία δεν μου φαίνεται κακό. Δεν θα με χαλούσε να πάω στον Άγιο Δομίνικο και να ζήσω όλο αυτό.

Σου έχει γίνει πρόταση;

Συζήτησα φέτος κάποια πράγματα, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Δεν ήταν για το Survivor, ήταν για κάτι άλλο παρόμοιο. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να πάω, θα το κάνω μόνο και μόνο γιατί δεν θα μπορούσα αλλιώς να ζήσω κάτι τέτοιο.

Χριστίνα Κολέτσα

Πηγή: www.zappit.gr