Μανθάτης: «Χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ»


07-09-2017 12:19

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, αφού έδωσε δείγματα γραφής του ταλέντου του στον Ολυμπιακό, παραχωρήθηκε δανεικός στον σύλλογο της Ηπείρου όπου θα αγωνίζεται έως το τέλος της σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα που καταφέρνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και όχι απλά να προσπαθεί να επιβιώσει αλλα να διεκδικεί τη θέση που της αξίζει. Για το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας έχω την καλύτερη άποψη και ειδικά για τον προπονητή μας κ. Πετράκη μιας και είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος. Γενικότερα ήξερα ότι η ομάδα δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αποδείξουν το ταλέντο τους και ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ είναι αυτός.

Είμαι πολύ αισιόδοξος και προσαρμόζομαι γρήγορα μιας και τα υπόλοιπα παιδιά με έχουν υποδεχθεί θερμά και με κάνουν να νοιώθω πολύ άνετα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας κ. Δημήτρη Νιαρχάκο για την γρήγορη προσαρμογή μου στον ΠΑΣ Γιάννινα» αναφέρει ο Μανθάτης στην επίσημη ιστοσελίδα του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Πηγή: www.newsit.gr