Μάλιστα Σεφ: Τρεις συγκατοικήσεις και μια επανάσταση


07-09-2017 2:57

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μάλιστα, Σεφ!, η Νάντια έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του Κωστή.

Όμως η συμβίωση με τον Μάνθο δημιουργεί προβλήματα στο ζευγάρι, καθώς ο Μάνθος δεν είναι και πρότυπο διακριτικότητας! Ο Κωστής προσπαθεί με τρόπο να πει στον φίλο του να ψάξει για άλλη στέγη, την ίδια στιγμή που η Κίκα προτείνει στον Μάνθο να συγκατοικήσουν.

Ο Μάνθος, τρομαγμένος στην ιδέα της δέσμευσης, βρίσκει δικαιολογίες για να το αποφύγει. Η Κίκα φυσικά το καταλαβαίνει και καταλήγουν να ψυχρανθούν… Ταυτόχρονα, ο Τρύφωνας τσακώνεται με τον Βασίλη, μην αντέχοντας άλλο τις ιδιοτροπίες του. Ο Βασίλης, θυμωμένος, τον υποβιβάζει σε απλό μάγειρα.

Αυτή είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον Τρύφωνα, που καθώς είναι καταπιεσμένος και από τη μητέρα του, την Ασημίνα, κάνει την προσωπική του επανάσταση! Διώχνει τον Βασίλη από το πατρικό του, όπου φιλοξενείται τους τελευταίους μήνες, και προτείνει στον άστεγο πλέον, Μάνθο να έρθει να μείνει μαζί του.

Ο Μάνθος όμως θα γίνει μπίλιες με τη φορτική Ασημίνα! Ποιος θα συγκατοικήσει με ποιον τελικά; Και τι πολύτιμο θα χάσει ο Τρύφωνας στο στοίχημα που έχει βάλει με τον σεφ;

Πηγή: www.gossip-tv.gr