Η ζωή της άλλης: Η Ξένια κοντράρεται με τον Φάνη που της ζητάει να στηρίξει τους γονείς της


05-09-2017 4:23

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Μάνος επιμένει να πάρει όλη την ευθύνη επάνω του και συγκρούεται με την Κάτια.

Αυτή αφού πρώτα αμφιταλαντεύεται παίρνει την απόφασή της. Ο Στέφανος ζητάει εξηγήσεις από την Ξένια που κάποιος άντρας απάντησε στο κινητό της.

Η Ξένια κοντράρεται με τον Φάνη που της ζητάει να στηρίξει τους γονείς της. Ο Νικόλας παίζει, ελπίζοντας να κερδίσει στον τελευταίο γύρο του τηλεπαιχνιδιού. Δεν τα καταφέρνει όμως και εξαφανίζεται ταραγμένος. Τέλος, ο Κώστας καλεί τη Ζέτα, τη Μαίρη και τη Βιβή στα εγκαίνια του «Νότου». Στο μεταξύ, η Κάτια οδηγείται στον ανακριτή προκειμένου να δώσει την κατάθεσή της για το έγκλημα του παρελθόντος.

Η Κάτια καταθέτει στον ανακριτή. Αυτά που θα πει θα της κοστίσουν πολύ και θα την αναγκάσουν να ζητήσει τη βοήθεια της Ξένιας. Στο μεταξύ, ο Στάθης κάνει ερωτική προσέγγιση προς την Αμάντα, ενώ ο Στέφανος παραδέχεται στη Μελίνα ότι δεν αγαπάει την Ξένια. Η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Ηλία και τη Βάσω, ότι η Ξένια κρατάει το χαρτί του ορφανοτροφείου που αποδεικνύει την παράδοσή της από την Κάτια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr