Περαστικά πολιτικών στον Νίκο Βούτση που υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική


04-09-2017 20:22

Σε στεφανιογραφία και ακολούθως σε αγγειοπλαστική υποβλήθηκε επιτυχώς ο Νίκος Βούτσης.

Αυτό αναφέρει -σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε- το γραφείο Τύπου της Βουλής σχετικά με τη νοσηλεία του Προέδρου της Βουλής στο 251 ΓΝΑ, στην καρδιολογική κλινική.

Ο Νίκος Βούτσης εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο. Αρχικά, κύκλοι του, μιλούσαν για ένα προγραμματισμένο τσεκ – απ που είχε μάλιστα προγραμματιστεί, πριν από τις θερινές διακοπές, διαψεύδοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι χθες ο Πρόεδρος της Βουλής αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι αυτό πήγε και στο νοσοκομείο.

«Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προσήλθε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ακολούθως διενεργήθηκε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική επιτυχώς.

Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετική», αναφέρει η ανακοίνωση.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας ευχήθηκε περαστικά στον κ. Βούτση.

«Περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση. Σιδερένιος!», έγραψε στο λογαριασμό του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων: «Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης εύχεται ολόψυχα περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντα του».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον Πρόεδρο της Βουλής.

Πηγή: www.newsit.gr