Σταμάτης Din Dan Done: «Χωρίς τον Δημήτρη δεν κάνω ούτε ραδιόφωνο ούτε τηλεόραση»


03-09-2017 3:36

ΟΔημήτρη Ουγγαρέζο. σε συνέντευξή του μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σε ενδιαφέρουν τα ποσοστά τηλεθέασης;

Δεν με ενδιαφέρουν και δεν τα κοιτάζω. Πιστεύω πως όσοι τα κοιτούν το κάνουν για τα χρήματα: «Πάει καλά η εκπομπή, άρα θα βγάλω χρήματα. Αν δεν πάει, δεν θα βγάλω». Όταν, όμως, κοιτάς τα νούμερα, γίνεσαι  δούλος τους. Μπορεί να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει, αλλά να αποδίδει σε νούμερα και να συνεχίζεις να το κάνεις. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι που δεν μ’ αρέσει.

Θα έκανες κάποια άλλη εκπομπή στην τηλεόραση;

Με τον Δημήτρη θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Δεν αποκλείω την τηλεόραση, δεν λέω ότι δεν είναι ωραία. Απλά δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι χωρίς λόγο. Τα έχω ξαναπεί. Χωρίς τον Δημήτρη δεν κάνω ούτε ραδιόφωνο ούτε τηλεόραση. Δεν είμαι σ” αυτόν τον χώρο για τη δουλειά. Είμαι γιατί περνάω πολύ καλά με τον Δημήτρη. Αν σταματήσει αυτό, γιατί να το κάνω;

Οπότε δεν θα ήσουν σε μία δουλειά αν δεν περνούσες καλά…

Ποτέ! Και αυτό προσπαθώ να περάσω και στο παιδί, μου. Όχι ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να μη δουλεύω. Αλλά έχω τη δυνατότητα να κάνω οποιαδήποτε δουλειά βρεθεί στον δρόμο μου: Δεν φοβάμαι τον εαυτό μου. Η τηλεόραση δεν είναι δουλειά. Το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι δουλειά. Το κάνεις για να περάσεις καλά εσύ και ο κόσμος που σε ακολουθεί.

Πηγή:mytv