Ρωσικό προξενείο: Μαύροι καπνοί στο Σαν Φρανσίσκο!


02-09-2017 13:47

Μετά την απόφαση του Τραμπ για… έξωση, το ρωσικό προξενείο στο Σαν Φρανσίσκο, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εκκενώνεται!

Ένας επιθεωρητής της υπηρεσίας ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης εκλήθη στο ρωσικό προξενείο στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Το προξενείο πρέπει να εκκενωθεί σήμερα έπειτα από εντολή της αμερικανικής κυβέρνησης. Κι αυτό διότι υπήρχαν πληροφορίες ότι μαύρος καπνός έβγαινε από την καμινάδα του κτιρίου.

Οι εξελίξεις για το ρωσικό προξενείο

«Επιθεωρητής εστάλη στο ρωσικό προξενείο. Δεν είναι ορατός καπνός», ανακοίνωσε η υπηρεσία ελέγχου της ποιότητας του αέρα για την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο στο Twitter.

Νωρίτερα στο προξενείο είχε κληθεί και η πυροσβεστική, αφού μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι μαύρος καπνός βγαίνει από τη στέγη του κτιρίου. Αργότερα η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχε φωτιά.

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα επεσήμανε ότι ο καπνός συνδέεται με μέτρα «προστασίας» του κτιρίου.

Δείτε βίντεο από το σημείο

Η «εντολή» Τραμπ!

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από το ρωσικό προξενείο και δύο παραρτήματά του στην Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη να κλείσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Όλα αυτά στο πλαίσιο κλιμακούμενης έντασης στις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Πηγή: www.newsit.gr