ΟΓΑ: Δωρεάν παροχή βιβλίων!


31-08-2017 23:45

Η κλήρωση έγινε και 175.000 δικαιούχοι του ΟΓΑ παίρνουν δωρεάν βιβλία! Αναλυτικά η ενημέρωση που δόθηκε και πώς μπορείτε να πάρετε τα βιβλία.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των 175.000 δικαιούχων για το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων έτους 2017. Την ανακοίνωση έκανε η διοίκηση του ΟΓΑ.

Η ενημέρωση του ΟΓΑ

Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του οργανισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα (http://www.oga.gr/). Συγκεκριμένα, στο πεδίο (Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΓΑ/ Αγροτική Εστία /Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας).

Ειδικότερα, για τη Λέσβο που επλήγη από το σεισμό, όλοι οι δικαιούχοι που έκαναν αίτηση, θα λάβουν δωρεάν βιβλία, απευθυνόμενοι στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/Ο.Γ.Α. βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

Το πρόγραμμα ισχύει από 1-9-2017 έως 8-5-2018 και εφαρμόζεται σε όλους τους Νομούς της χώρας. Οι κληρωθέντες δικαιούχοι επιλέγουν, καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν βιβλία, αξίας μέχρι 20 ευρώ, (μορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά, σχολικά ή ξενόγλωσσα βοηθήματα, κλπ) από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του οργανισμού κατάλογο βιβλιοπωλείων ή εκδοτικών οίκων.

Σημειώνεται ότι οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία, αλλά απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους. Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται η προμήθεια άλλων ειδών, εκτός από βιβλία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ