Ο Τραμπ… τον χαβά του!


31-08-2017 23:44

Το Χιούστον μετρά τις πληγές του από το φονικό πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ. Την ίδια ώρα ο Τραμπ μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου…

Η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει σίγουρα πολλά θέματα… στο πιάτο της. Το σημαντικότερο από αυτά, φυσικά, η κατάσταση που επικρατεί στο Χιούστον, του Τέξας. Την πόλη δηλαδή που η τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ καταρόπωσε στο πέρασμά της.

Ένα ακόμη ζήτημα είναι και οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ προς την Ρωσία του Πούτιν… Ενώ την ίδια ώρα η «ανοιχτή πληγή» που ακούει στο όνομα Κιμ Γιονγκ Ουν, παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας.

Με ποιο από όλα τα παραπάνω ασχολείται, λοιπόν, η κυβέρνηση Τραμπ; Με κανένα, είναι η απάντηση. Κι αυτό διότι ο αμερικανός Πρόεδρος συνεχίζει να ονειρεύεται… το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.

Η «εντολή» Τραμπ

Η κυβέρνηση Τραμπ ανέθεσε σε τέσσερις κατασκευαστικές εταιρείες να φτιάξουν πρωτότυπα από σκυρόδεμα του τείχους που θέλει να ανεγερθεί κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό. Την ανακοίνωση έκανε η ομοσπονδιακή υπηρεσία Τελωνείων και Φύλαξης των Συνόρων.

Πηγή: www.newsit.gr