Χάρβεϊ: Φόβοι για κερδοσκοπία στα καύσιμα!


31-08-2017 21:10

Σε συνεχή συναγερμό το Χιούστον μετά την καταστροφική επέλαση της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ! Ξανά στο Τέξας ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο αμερικανό Αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς, επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να επισκεφθεί και πάλι το Τέξας. Την πόλη που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ. Η επίσκεψη του Τραμπ έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο, 02.09.2017.

Η Χάρβεϊ ανεβάζει την τιμή της βενζίνης!

Στο μεταξύ, ο υπουργός Ενέργειας Ρικ Πέρι προειδοποίησε ότι η τιμή της βενζίνης θα αυξηθεί λόγω της κακοκαιρίας! Ακόμη κάλεσε τις εισαγγελικές αρχές της Πολιτείας να είναι σε επιφυλακή για να μην επιτρέψουν την κερδοσκοπία στα πρατήρια.

«Οι τιμές των καυσίμων θα αυξηθούν λόγω της πλημμύρας» είπε ο Πέρι μιλώντας σε δημοσιογράφους. Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πότε θα τεθούν και πάλι σε λειτουργία θα διυλιστήρια που έχουν κλείσει λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Χάρβεϊ Χάρβεϊ

Συναγερμός από τους καπνούς σε εργοστάσιο!

Νωρίτερα, μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε από την έκρηξη σε ένα πλημμυρισμένο, λόγω του Χάρβεϊ, χημικό εργοστάσιο στα βορειοανατολικά του Χιούστον. Το νέφος που προκλήθηκε είναι «εξαιρετικά επικίνδυνο». Αυτή ήταν η προειδοποίηση του διευθυντή της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών (Fema), Μπροκ Λονγκ.

Πηγή: www.newsit.gr