Τα σημάδια που «δείχνουν» Αρμαγεδώνα: Σενάρια καταστροφής του κόσμου σε 23 ημέρες!


31-08-2017 10:24

Το τέλος του κόσμου από τον μυστηριώδη πλανήτη Νιμπίρου είναι «γραμμένο» στη μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας και θα έρθει στις 23 Σεπτεμβρίου, επιμένει ο συνωμοσιολόγος Ντέιβιντ Μιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξω φρενών Κώνστα – Διαβάτη: Ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Φουρθιώτη και του Epsilon – Τι συνέβη;

Ο Αμερικανός, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση πριν από 20 ημέρες, όταν ερμηνεύοντας αποσπάσματα της Βίβλου δήλωσε ότι η έκλειψη του ηλίου στις 21 Αυγούστοιυ έθεσε σε κίνηση τις εξελίξεις που θα προκαλέσουν τη σύγκρουση του Νιμπίρου με τη Γη, επανέρχεται βλέποντας νέα δυσοίωνα σημάδια, αυτή τη φορά στην Αίγυπτο.

«Είναι πολύ περίεργο ότι τόσο το μεγάλο σημάδι της Αποκάλυψης όσο και η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας δείχνουν και τα δύο την ίδια χρονική στιγμή» δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, ο βασικός εκπρόσωπος των συνωμοσιολόγων που πιστεύουν στην ύπαρξη του Νιμπίρου, τον οποίο αποκαλούν και πλανήτη Χ.

Ο Μιντ ανέλυσε το σκεπτικό του λέγοντας ότι η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο που δείχνει τον ερχομό του Νιμπίρου στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Αναφέρει ότι είναι στραμμένη σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια προς την ανατολή του ηλίου, καθώς εμφανίζει απόκλιση μόλις 3/60 της μοίρας, ενώ κάτω από την επιφάνειά της τέμνεται ένας βασικός μεσημβρινός με έναν εξίσου σημαντικό παράλληλο της Γης.

Ο προσανατολισμός της πυραμίδας, σύμφωνα με τον Μιντ, παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς δύο τούνελ, τα οποία βρίσκονται στο εσωτερικό της, θα δείχνουν προς δύο σημαντικά ουράνια αντικείμενα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το αποκαλούμενο κατωφερές πέρασμα θα δείχνει προς τον φωτεινό αστέρα Βασιλίσκο, που είναι γνωστός και ως «Βασιλιάς», ενώ το ανωφερές πέρασμα θα δείχνει προς τον πλανήτη Δία, γνωστός και ως «ο πλανήτης Μεσσίας», σύμφωνα με τον Μιντ.

Στους δύο αυτούς πλανήτες ο συνωμοσιολόγος βλέπει το σημάδι για την έλευση του Αρμαγεδδώνος και τη σύγκρουση του Νιμπίρου, την ύπαρξη του οποίου η NASA δεν δέχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σία Κοσιώνη: Εσπευσμένα στο μαιευτήριο στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη – Χαροπαλεύει 18χρονο κορίτσι – Ο καυγάς και τα ουρλιαχτά πριν ξεσπάσει η φωτιά

Νανά Παλαιτσάκη: Η ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι χωρίς ρετούς και τα σχόλια!