ΝΔ: «Γραφικές φιέστες ο Τσίπρας»


30-08-2017 23:32

Σφοδρή επίθεση από τη ΝΔ εναντίον του πρωθυπουργού, μετά την ομιλία του στο Ζάππειο. Το… νέο Δημόσιο που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας και τα “βέλη” της Πειραιώς.

«Ο κ. Τσίπρας ανέξοδα και ανεύθυνα παριστάνει το μεταρρυθμιστή της Δημόσιας Διοίκησης. Βέβαια το ακροατήριό του μικραίνει όλο και περισσότερο». Αυτό δήλωσε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

«Δυόμιση χρόνια τώρα ξηλώνει τις μεταρρυθμίσεις που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση και η πραγματικότητα στη Δημόσια Διοίκηση είναι: Κομματικοποίηση, στρατιές μετακλητών και συμβασιούχων, τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης, χειροτέρευση της θέσης της χώρας στη διαφθορά, ατιμωρησία των επίορκων και αναξιοκρατία.

Σήμερα επιχείρησε να αντιγράψει την Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας.

Κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέται γιατί του πήρε δυόμιση ολόκληρα χρόνια για να κατανοήσει ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η σωστή.

Είναι προφανές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, δεν έχει την πολιτική βούληση και δεν μπορεί να τις κάνει πράξη. Όσες γραφικές φιέστες κι αν πραγματοποιήσει» δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς.

Προσλήψεις ο Τσίπρας, «πόλεμος» η ΝΔ

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας συμμετίχε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η εκδήλωση αφορούσε στην «Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019».

Πηγή: www.newsit.gr