Συνέβη στην Πάτρα! Απαγωγέας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι του έκλεψαν τα λύτρα!


30-08-2017 19:27

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, στο οποίο “πρωταγωνιστής” είναι ένας απαγωγέας, συνέβη κατά τη διάρκεια των πολυήμερων ερευνών της Αστυνομίας, για την εξιχνίαση της υπόθεσης της απαγωγής – δολοφονίας ενός Πακιστανού στη Λακκόπετρα.

Σύμφωνα με το tempo24 ακόμη και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί «πάγωσαν» όταν είδαν έναν από τους δράστες να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, για να καταγγείλει (!) ότι έπεσε θύμα ληστείας. Και μάλιστα, τα χρήματα που του άρπαξε άλλος Πακιστανός, ήταν εκείνα που είχε μόλις εισπράξει ως λύτρα από τον πατέρα του δολοφονημένου συμπατριώτη του!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν ως ύποπτο για την απαγωγή και τη δολοφονία της Λακκόπετρας, μόλις τον είδαν να καταγγέλλει τη ληστεία, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και του συμπεριφέρθηκαν ως θύμα μίας παράνομης πράξης. Του έδειξαν μάλιστα και φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου ο απαγωγέας να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο που πιθανόν να ήταν ο δράστης της ληστείας σε βάρος του.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος η ληστεία έγινε έξω από τραπεζικό κατάστημα, όπου ο ίδιος νωρίτερα είχε εισπράξει τα περίπου 2.000 ευρώ που του είχε στείλει ως λύτρα ο πατέρας του θύματος. Ακόμα και μετά την καταγγελία της ληστείας οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να τον παρακολουθούν καταγράφοντας τις περιοχές που συχνάζει και το σημείο όπου έμενε.

Και αυτό έγινε διότι την περίοδο εκείνη δεν ήταν γνωστό αν το θύμα της απαγωγής είχε δολοφονηθεί.

Μόλις όμως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι οι απαγωγείς είχαν δολοφονήσει τον ομοεθνή τους, τον συνέλαβαν ομολόγησε και τον προσήγαγαν στην Λακκόπετρα όπου και τους υπέδειξε που αυτός και οι συνεργοί του είχαν πετάξει το πτώμα.

Πηγή: Tempo24