ΝΔ: Επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές"


29-08-2017 20:43

«Ο κ. Τσίπρας, μόνος του σήμερα, αποκάλυψε ότι δεν πίστευε καν ότι υπήρχε επιχειρηματίας να επενδύσει στην Ελλάδα» αναφέρει η ΝΔ.

Αυτό αναφέρει η ΝΔ για τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις επενδύσεις. Μάλιστα τονίζει πως «ήταν μια από τις ελάχιστες στιγμές ειλικρίνειας του πρωθυπουργού».

Η… προτροπή της ΝΔ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: «Η πραγματικότητα είναι ότι επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Σκουριές και το Ελληνικό.

Οι selfies του Τσίπρα στον Παπαστράτο και η ωραία Αχτσιόγλου

Προτρέπουμε τον κ. Τσίπρα, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, να περάσει και από τις Σκουριές και να εξηγήσει στους εργαζόμενους την πολιτική του.

Οι επενδύσεις χρειάζονται σχέδιο, αξιοπιστία και μεθοδική δουλειά. Χαρακτηριστικά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν διαθέτει».

Τι δήλωσε ο Τσίπρας

Νωρίτερα, κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο της βιομηχανίας «Παπαστράτος ΑΒΕΣ» στον Ασπρόπυργο Αττικής, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τονίσει για τις επενδύσεις: «Το πρώτο εξάμηνο του 2017 είχαμε πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ άμεσες ξένες επενδύσεις και το δίμηνο Ιουνίου- Ιουλίου είχαμε τριπλασιασμό, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις θετικές προοπτικές που δημιουργούνται μετά την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης και της δοκιμαστικής εξόδου στις αγορές. Μάλιστα, σημείωσε πως η Ελλάδα γίνεται ξανά ένας ελκυστικός τόπος για επενδύσεις.

Η ανεργία μειώνεται συνεχώς και υπάρχει η προοπτική να πέσει κάτω από το φράγμα του 20% μέσα στο 2018, επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο εργοστάσιο της Βιομηχανίας «Παπαστράτος ΑΒΕΣ» στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Πηγή: www.newsit.gr