Εθνική Ελλάδος, Μπακασέτας: "Το πιο σημαντικό ματς του ομίλου με Εσθονία"


29-08-2017 20:14

Παρά τους τραυματισμούς που έχουν… βρει την Εθνική Ελλάδας, ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως η “γαλανόλευκη” είναι έτοιμη για τις δυο προσεχείς αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, χαρακτηρίζοντας την πρώτη -με την Εσθονία- ως την πιο σημαντική του ομίλου.

Oι δηλώσεις του Μπακασέτα, κατά την παρουσίαση της συνεργασίας της ΕΠΟ με την εταιρεία ένδυσης “Prince Oliver”:

«Είμαστε πανέτοιμοι για αυτά τα δύο παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Εσθονία το οποίο πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του ομίλου, προετοιμαζόμαστε για αυτό. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα στη Βοσνία πήρε θετικό αποτέλεσμα και αυτό που θα κοιτάξουμε τώρα είναι το παιχνίδι με την Εσθονία και μετά αυτό με το Βέλγιο», είπε αρχικά ο παίκτης της Εθνικής Ελλάδας.

Για το ότι το ματς με την Εσθονία είναι θεωρητικά το πιο εύκολο: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο, δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος. Και για το Βέλγιο λέγανε ότι ήταν δύσκολος αντίπαλος αλλά πήγαμε εκεί ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ στις συνθήκες του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα για μένα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι πρέπει να εμφανιστούμε με το πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής και στο τέλος πιστεύω θα πανηγυρίσουμε τη νίκη που όλοι τόσο πολύ θέλουμε».

Για το αν θα γίνει συντήρηση δυνάμεων: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Είναι δύο παιχνίδια και θα δώσουμε το 100%. Το μυαλό μας είναι στην Εσθονία».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θέλουμε να έχουμε καυτή έδρα. Θα δώσουμε το 10% για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και στο τέλος μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουμε».

Πηγή: www.newsit.gr