Ελευσίνα: Αύριο θα δικαστεί ο δράστης της επίθεσης στον δήμαρχο


29-08-2017 18:11

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε ο συλληφθέντας για την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Ελευσίνας χθες στο δημοτικό μέγαρο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βαθμό πλημμελήματος.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο από το οποίο ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί αύριο Μέχρι τότε κρατείται.

Το μήνυμα του δημάρχου

Την βαθιά του ευγνωμοσύνη εκφράζει ο δήμαρχος Ελευσίνας, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε μέσα στο γραφείο του, το μεσημέρι της Δευτέρας. «Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου», σημειώνει ο Γιώργος Τσουκαλάς, «δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη».

Μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά, από το Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε χθες από συμβασιούχο, μεταφέρει ανακοίνωση του δήμου.

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου», σημειώνει ο δήμαρχος Ελευσίνας, «δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Με τη φροντίδα των γιατρών, ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς συνέρχεται μετά τη χθεσινή πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ επίσημες ανακοινώσεις για την κατάσταση της υγείας του θα εκδίδοντα από το νοσοκομείο.

Παράκληση του ίδιου του δημάρχου Ελευσίνας αλλά και όλων των στελεχών του δήμου είναι να αντιμετωπιστεί το γεγονός με ψυχραιμία και σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα.

«Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν. Όλοι στο Δήμο Ελευσίνας συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας και παρακαλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, στη σταθερή πορεία που έχουμε χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη αυτού του τόπου», τονίζεται στην ανακοίνωση του δημάρχου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: www.newsit.gr