Λίβερπουλ: Δικός της ο Κεϊτά


29-08-2017 11:48

Τη συμφωνία της με τη Λειψία για την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά ανακοίνωσε σήμερα η Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο και τον 22χρονο μέσο, βάσει της οποίας ο άσος από τη Γουινέα θα μετακομίσει στο «Άνφιλντ» και τη Λίβερπουλ την 1η Ιουλίου του 2018.

Ο Κεϊτά εντάχθηκε το 2016 στο δυναμικό της Λειψίας, προερχόμενος από τη Σάλτσμπουργκ, και σημείωσε πέρυσι οκτώ γκολ σε 31 εμφανίσεις του στην Bundesliga, βοηθώντας τη γερμανική ομάδα να κατακτήσει την δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επετεύχθη μια συμφωνία, η οποία θα μου επιτρέψει να ενταχθώ στη Λίβερπουλ το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα γίνω μέρος ενός πρότζεκτ, το οποίο με συναρπάζει πάρα πολύ» δήλωσε ο Κεϊτά στην ιστοσελίδα των «κόκκινων».

Επειτα, συμπλήρωσε: «Η αφοσίωσή μου στη Λειψία παραμένει απόλυτη για το υπόλοιπο της θητείας μου στο σύλλογο. Έχω δώσει τα πάντα κάθε φορά που έχω φορέσει τη φανέλα της και αυτό θα συμβαίνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, στην τελευταία εμφάνισή μου. Το ότι έχω επιλύσει το μέλλον μου σημαίνει πως τώρα μπορώ να επικεντρώσω την προσοχή μου στο να βοηθήσω τη Λειψία να πετύχει σπουδαία πράγματα σ’ αυτή τη σεζόν. Μέχρι να ενταχθώ στο νέο σύλλογό μου, το επόμενο καλοκαίρι, θα παραμείνω ένας ενδιαφερόμενος υποστηρικτής από απόσταση».

Πηγή: www.newsit.gr