Συγκινεί ο δήμαρχος Ελευσίνας μετά την επίθεση – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο


29-08-2017 10:43

Την βαθιά του ευγνωμοσύνη εκφράζει ο δήμαρχος Ελυσίνας, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε μέσα στο γραφείο του, το μεσημέρι της Δευτέρας. “Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου”, σημειώνει ο Γιώργος Τσουκαλάς, “δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη”.

Μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά, από το Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε χθες από συμβασιούχο, μεταφέρει ανακοίνωση του δήμου.

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου», σημειώνει ο δήμαρχος Ελευσίνας, «δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Με τη φροντίδα των γιατρών, ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς συνέρχεται μετά τη χθεσινή πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ επίσημες ανακοινώσεις για την κατάσταση της υγείας του θα εκδίδοντα από το νοσοκομείο.

Πηγή: www.newsit.gr