Βέροια: Το αντρικό εσώρουχο, τα σκουπίδια και οι σκηνές απείρου κάλλους μέσα και έξω από το δημαρχείο


29-08-2017 9:48

Απίθανα πράγματα κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αντιδράσεις…

Μπορεί να αιφνιδίασε το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ωστόσο φαίνεται πως το σχεδίασε από καιρό ο κάτοικος της Βεργίνας, που το απόγευμα της Δευτέρας (28/8) πέταξε σκουπίδια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και έξω από το Δημαρχείο.  Πρόκειται για κτηνοτρόφο, ο οποίος, αφού έλαβε τον λόγο και συστήθηκε δημόσια, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την κατάσταση που επικρατεί κάθε καλοκαίρι στην περιοχή «Πλατανάκια» της Βεργίνας. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για διακίνηση ναρκωτικών.

Αυτή η αναφορά, αλλά και η προγενέστερη ότι στο δημοτικό συμβούλιο «πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν ξέρουν τι γίνεται στην περιοχή» έφεραν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί ο λόγος από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, αντιπρόεδρο του Σώματος Μιχάλη Σουμελίδη. Αποχωρώντας ο κ. Διαμαντόπουλος έριξε στο πάτωμα το… πεσκέσι του προς το δήμο Βέροιας, το οποίο ήταν – κυρίως – χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας και ένα ανδρικό εσώρουχο.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες ο κάτοικος της Βεργίνας ανέβασε το αγροτικό του όχημα πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του δημαρχείου και έριξε γύρω στις 4 με 5 σακούλες απορριμμάτων, σκορπώντας τα σκουπίδια στα σκαλιά του κτιρίου.

Αμέσως μετά το συμβάν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος (δείτε δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί), κατόπιν προτροπής του ίδιου του Δημάρχου κάλεσε την αστυνομία και δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας κατέγραψαν το συμβάν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν προχωρήσει ο ίδιος ή ο Δήμος σε μήνυση κατά του πολίτη.

Πηγή: inveria.gr