Συνάντηση… μονομάχων! Ραντεβού Γεννηματά – Καμίνη [pics]


28-08-2017 19:21

Η Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε τον… οσονούπω αντίπαλό της για την Κεντροαριστερά, Γιώργο Καμίνη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Καμίνη. Ο δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το απόγευμα της Δευτέρας, 28.08,2017, στο γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη.

Γεννηματά Γεννηματά

Εκεί την ευχαρίστησε για τις μεγάλες υπερβάσεις στις οποίες προχώρησε για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Τι είπαν Γεννηματά – Καμίνης

Μετά τη συνάντηση οι δύο προέβησαν σε δηλώσεις, ξεχωριστά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης. «Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς. Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Γεννηματά

Ο Γιώργος Καμίνης, από την πλευρά του, επισήμανε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Eurokinissi