Το μεγάλο πρόβλημα της Τζούντι Ντεντς!


28-08-2017 9:12

Η σπουδαία βρετανίδα ηθοποιός Τζούντι Ντεντς, έχει θέματα που την απασχολούν πολύ στα 82 της χρόνια. Από τη μία δεν θέλει να παντρευτεί ξανά και από την άλλη δεν ξέρει πώς να αποκαλεί τον σύντροφό της.

Η Τζούντι Ντεντς έμεινε χήρα το 2001, ενώ από το 2010 διατηρεί σχέση με τον περιβαλλοντολόγο Ντέιβιντ Μάιλς. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο περιβαλλοντικό πάρκο που διατηρεί ο Μάιλς και το οποίο είναι κοντά στο κτήμα της ηθοποιο, όταν ο περιβαλλοντολόγος την κάλεσε να παρακολουθήσει τη γέννα ενός σκίουρου.

Όπως δήλωσε, σε συνέντευξη της που έδωσε στην εφημερίδα Telegraph, η Τζούντι Ντεντς δεν θέλει να παντρευτεί στα 82 της χρόνια. «Δεν θα υποβάλλω αίτηση γάμου, όχι, όχι, θα είμαστε μαζί και θα συμπεριφερόμαστε κατάλληλα με την ηλικία μας», είπε.

Αλλά αυτό δημιουργεί το πρόβλημα της προσφώνησης. «Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή λέξη, γιατί δεν μου αρέσει η λέξη «partner». Το πάρτνερ έχει να κάνει με τον χορό, την θεωρώ τρομερή λέξη». Επίσης είπε ότι τα αγγλικά συνώνυμα είναι «φίλος» και «μπόιφρεντ» που είναι έξω από αυτήν.

Εκτός από αυτό το δίλημμα η πολυβραβευμένη ηθοποιός Τζούντι Ντεντς είναι πολύ ευτυχισμένη μέσα στη σχέση της. «Μία ζεστή νύχτα του καλοκαιριού κολυμπήσαμε και μετά ήπιαμε ένα ποτήρι σαμπάνια στον κήπο. Αυτό είναι τόσο φανταστικό», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Με ένα Όσκαρ, δύο Χρυσές Σφαίρες και πολλά άλλα βραβεία, η Ντεντς είναι η πιο δημοφιλής Βρετανίδα ηθοποιός. Σύντομα θα εμφανιστεί στο «Victoria & Abdul», μια ταινία για τη σχέση μεταξύ της Βασίλισσας Βικτωρίας και του Ινδού υπηρέτη Abdul Karim. Είναι η δεύτερη φορά που η Ντεντς παίρνει το ρόλο της Βασίλισσας: πριν από 20 χρόνια ενσάρκωσε την μονάρχη στην ταινία «Η μεγαλειοτάτη κυρία Μπράουν».

Πηγή: www.newsit.gr