Πλήρωνε τους εργαζόμενους με χασίς! Άφωνοι οι αστυνομικοί


25-08-2017 20:41

Δεν πίστευαν στα… αφτιά τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας!

Τέσσεις Πακιστανοί πληρώθηκαν το μεροκάματό τους με χασίς, αντί για χρήματα!

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (24.08.2017), όταν -ύστερα από πληροφορίες- που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών από το Πακιστάν, ηλικίας 26 ετών, 25 ετών, 26 ετών και 39 ετών. Η σύλληψή τους έγινε στην τοπική κοινότητα Αυγείου του δήμου Ήλιδας, όπου βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι τέσσερις συλληφθέντες και εργάζονται σε καλλιέργειες με πιπέρι.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν, καθώς στην κατοχή των τεσσάρων Πακιστανών βρέθηκαν 215 γραμμάρια φρέσκιας κάνναβης.

Στις ερωτήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί στους Πακιστανούς, σχετικά με το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους η κάνναβη, η απάντηση που έλαβαν τους άφησε άφωνους.

Οι τέσσερις Πακιστανοί υποστήριξαν ότι ο εργοδότης τους στις καλλιέργειες, αντί να τους πληρώσει με χρήματα τα τέσσερα μεροκάματα που τους όφειλε, τους πλήρωσε με κάνναβη!

Κάτι που φυσικά το αποδέχτηκαν οι ίδιοι, αφού όπως υποστήριξαν και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αγοράσει από τον ίδιο άνθρωπο κάνναβη για να δική τους χρήση. Οπότε δεν είχαν πρόβλημα αντί να λάβουν χρήματα για τη δουλειά που προσέφεραν, να πληρωθούν με κάνναβη.

Αμέσως μετά τα όσα κατέθεσαν οι Πακιστανοί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας προχώρησαν σε νέα επιχείρηση και χθες το μεσημέρι συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις πλήρωσε τους αλλοδαπούς με κάνναβη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος παραδέχτηκε ότι έδωσε τους κάνναβη και συγκεκριμένα ότι… τους την προσέφερε!

Ο ίδιος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για υποθέσεις παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και χθες σχηματίστηκε νέα δικογραφία σε βάρος του και σε βάρος των τεσσάρων Πακιστανών.

Πηγή: Patris News