Ζάκυνθος: Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Γιώργου Σαρακίνη


25-08-2017 16:19

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν και πάλι οι δύο συλληφθέντες για την δολοφονία του 37χρονου, το πρωί της Τρίτης, 22 Αυγούστου. Οι δύο συλληφθέντες, 34ετών, την Τετάρτη είχαν ζητήσει 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Για τον πρώτο, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, όπου συνελήφθη, έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Ο δεύτερος συλληφθείς, κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς σε υπαίθρια έκταση στον ευρύτερο χώρο του περιστατικού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, που σύμφωνα με την Αστυνομική έρευνα ανήκει στον κατηγορούμενο.

Στην «βεντέτα» συγκλίνουν τα στοιχεία

Μία φαίνεται βεντέτα να όπλισε το χέρι του 34χρονου που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Γιώργο Σαρακίνη.

Στον τόπο του εγκλήματος, επί της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Καλαμακίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Στον ευρύτερο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε έναν άλλον 34χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, φίλη του Γιώργου Σαρακίνη, ανάμεσα στις οικογένειες του δράστη και του θύματος, υπήρχε βεντέτα, καθώς ο πατέρας του 37χρονου Γιώργου είχε σκοτώσει τον πατέρα του δράστη.

“Υπήρχε μια βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες για πιο παλιά θέματα. Επειδή είχαν μίσος αυτοί που τον πυροβόλησαν, του την είχαν στημένη, του είχαν στήσει ενέδρα και τον πυροβόλησαν από μακριά, Πολλές φορές”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τον Γιώργο Σαρακίνη: “Ήταν τίμιος, πολύ περήφανος και πολύ δυνατός”.

Πηγή: www.newsit.gr