Νταϊάνα: Η ατάκα – μαχαιριά του Καρόλου στην ανακοίνωση του αρραβώνα τους [vid]


24-08-2017 18:14

20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Αναλυτής της γλώσσας του σώματος ερμηνεύει τη συνέντευξη της Νταϊάνα με τον Κάρολο για τον αρραβώνα τους.

Ήταν τον Φεβρουάριο του 1981 που ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του σε κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, με τη συνέντευξή τους να χαρακτηρίζεται αδέξια από τους κριτικούς.

Ο Robin Kermode, εμπειρογνώμονας της γλώσσας του σώματος, ανέλυσε καρέ καρέ τις δηλώσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου. Σε αυτή τη συνέντευξη που ο πρίγκιπας Κάρολος είπε την ατάκα μαχαιριά όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Whatever in love means». Μια φράση που έχει μείνει αξέχαστη.

«Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την κλίμακα της πίεσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε αυτούς τους δύο νέους. Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα μπορούσαμε να τη διαχειριστούμε», σημειώνει για την επανεξέταση της περίφημης συνέντευξης 36 χρόνια μετά.

«Αν κοιτάξουμε αυτά τα βίντεο εξετάζοντας τη γλώσσα του σώματος, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το πρίσμα της ιστορίας από το οποίο την παρακολουθούμε. Ο τρόπος και το ύφος των ερωτήσεων αλλά και των απαντήσεων μοιάζουν από άλλο κόσμο».

Πηγή: www.newsit.gr