Διευθυντής εστιατορίου ταπείνωσε μητέρα που άλλαξε τις πάνες του μωρού της μπροστά σε πελάτες που έτρωγαν


24-08-2017 14:32

Μια μητέρα διδύμων ενόχλησε τον διευθυντή ενός εστιατορίου επειδή άλλαξε την πάνα του γιου της μπροστά στους άλλους πελάτες.

Η 31χρονη Dion Skull, λέει ότι ένιωσε «ταπεινωμένη» όταν της είπαν ότι ενόχλησε κάποιους πελάτες επειδή άλλαξε την πάνα του μωρού της έξω στο γρασίδι του Farmhouse Cafe στο Guildford του Surrey.

Dion Skull (pictured with her sons) says she was

Η κα Skull, η οποία είναι η μητέρα του Luca και του Zack, δέχθηκε κριτική από τον υπεύθυνο του εστιατορίου μετά από παράπονο κάποιου άλλου πελάτη.

Έγραψε μια κακή κριτική στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι πήγαινε στο πολυτελές αυτό οικογενειακό εστιατόριο «τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα» και οι εγκαταστάσεις αλλαγής πάνας στις τουαλέτες δεν ήταν αρκετά μεγάλες για τα δύο αγόρια της.

Η ανάρτησή της πυροδότησε μια έντονη συζήτηση για το ποιος είχε δίκιο και ποιος, ακόμη και με τον πελάτη που είχε διαμαρτυρηθεί πρώτος.

Ms Skull, who is mother to twin boys Luca and Zack (pictured), was reprimanded when a fellow diner complained about her changing her son outside the Farmhouse Cafe in Guildford

Η κα Skull δήλωσε: “Είχα αλλάξει τους γιους μου πριν φύγω από το σπίτι μου, καθώς γνωρίζω ότι το καροτσάκι μου δεν χωράει στις εγκαταστάσεις αλλαγής πάνας του εστιατορίου.”

“Ωστόσο, όταν πήγα εκεί, ο Zack έπρεπε να πάει στην τουαλέτα. Είχε ανεμευλογιά, γι ‘αυτό καθόταν έξω. Δεν μπορούσα να τον αφήσω με μια λερωμένη πάνα.”

“Ο άλλος μου γιος, ο Luca, γκρίνιαζε μόλις σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα και δεν ήθελα να τον αφήσω να κλαίει με τις άλλες μαμάδες που ήταν στην παρέα, γι’ αυτό έμεινα μαζί του.”

“Άλλαξα γρήγορα την πάνα του Zack στο γρασίδι, αλλά ο διευθυντής είπε ότι οι πελάτες του έκαναν παράπονα και ότι λένε πως δεν θα πάνε ξανά εκεί επειδή άλλαξα στο γρασίδι την πάνα του αγοριού μου.”

Πηγή: www.taz.gr