Το απίθανο φόρεμα της Μελάνια Τραμπ που ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες


24-08-2017 14:31

Διαχρονικά, από την εποχή της Τζάκι Κένεντι, οι επιλογές μόδας της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής έχουν θεωρηθεί ως σύμβολο του αμερικανικού πολιτισμού. Το στυλ της FLOTUS παρακολουθείται στενά και καλλιεργείται από τη βιομηχανία της μόδας, όπως ακριβώς συμβαίνει με την Μελάνια Τραμπ, την οποία αρκετοί σχεδιαστές αρνήθηκαν να ντύσουν στην αρχή για να μην συνδεθούν με τον σύζυγό της και τις αντιλήψεις του.

Ενα από τα τελευταία ρούχα της Πρώτης Κυρίας, ένα καλοκαιρινό φόρεμα αξίας 2.300 δολαρίων του Ισπανικού brand Delpozo, έχει ήδη ξεπουλήσει παρά την πολύ υψηλή τιμή του.

Με αυτή την εμφάνιση η Μελάνια επέστρεψε στον Λευκό Οίκο μετά την ανακαίνιση των δύο εβδομάδων και των 3,4 εκ. δολαρίων.

Reuters

Reuters

Η εταιρεία αρνήθηκε να αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά του φορέματος και την επιλογή της να το φορέσει στην συγκεκριμένη περίσταση, ωστόσο δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για την επιλογή της Πρώτης Κυρίας η οποία έβαλε αρκετές χιλιάδες δολάρια στο ταμείο του, αφού το φόρεμα ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες. 

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

 

 

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μελάνια Τραμπ είχε φορέσει φόρεμα του ίδιου brand, αφού στις αρχές Ιουλίου έφτασε στην Πολωνία με φόρεμα Delpozo, το οποίο και πάλι ξεπούλησε…

Πηγή: www.taz.gr