Η Κόνυ Μεταξά αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Επέλεξα να ζω με τον μπαμπά μου γιατί με τη μητέρα μου…»


24-08-2017 13:15

Η Κόνυ Μεταξά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You και απάντησε σε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Κατά το παρελθόν, είχαν γραφτεί αρκετά για την σχέση που έχει με τους γονείς της. Συγκεκριμένα, μετά από την τηλεοπτική εμφάνιση της σε εκπομπή του Ant1 μαζί με την μητέρα της, τα Μέσα τις ήθελαν να έχουν έρθει σε αντιπαράθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κηδεία Λάσκαρη: Ο χαμός έξω από την εκκλησία και η τσιριχτή φωνή: «Εξαφανίσου είπα»

Βέβαια, η Κόνυ σε συνεντεύξεις της το διέψευσε. Η ηθοποιός ζει με τον πατέρα της, Λευτέτρη Πανταζή και όχι με την Ζώζα Μεταξά. Όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για την επιλογή της αυτή και απάντησε: «Με τη μητέρα μου μεγάλωσα, ενώ ο μπαμπάς όταν ήμουν μικρή είχε πολλές υποχρεώσεις και τον έβλεπα ελάχιστα. Τώρα αισθάνθηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναπληρώσω τον “χαμένο χρόνο” μαζί του. Και είχα δίκιο, γιατί ζώντας πια μια αντίστοιχη επαγγελματική καθημερινότητα μπόρεσα να τον καταλάβω ουσιαστικά και παράλληλα να τον έχω κοντά μου».

Όπως ανέφερε, συζητάει τα προσωπικά της και με τους δύο της γονείς: «Εξαρτάται από το θέμα. Έχω φιλική σχέση και με τους δύο, αλλά μερικά πράγματα θέλω να τα κρατάω για τον εαυτό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κηδεία Λάσκαρη: Οι αθλιότητες και η απόλυτη ξεφτίλα

Νταϊάνα: Σοκαριστική εξομολόγηση της αδερφής της – “Ξέραμε πως ήταν νεκρή”

Tόλης Βοσκόπουλος: Η απουσία του από την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη και η πράξη που δεν ξέρει κανείς!