Βάσεις 2017: Έμαθε στις διακοπές την πιο ευχάριστη είδηση – Τα όνειρα της γλυκιάς Μυρσίνης [pics]


24-08-2017 11:28

Η Πατρινή Μυρσίνη Χαμακιώτη βρίσκεται στη Σκόπελο. Από εκεί μιλάει για το βαθμό δυσκολίας των θεμάτων, την προσπάθεια που συνολικά έκανε τα προηγούμενα χρόνια και τα σχέδιά της για το μέλλον…

Η Πατρινή Μυρσίνη Χαμακιώτη από το πειραματικό λύκειο της Λάγγουρας, εισήχθη πρώτη σε σειρά κατάταξης στην Ιατρική Πάτρας με 19.600 μόρια. Η Μυρσίνη από τη Σκόπελο όπου βρίσκεται κάνοντας διακοπές (δικαιωματικά μετά από τόση προσπάθεια) μίλησε για το βαθμό δυσκολίας των θεμάτων, την προσπάθεια που συνολικά έκανε τα προηγούμενα χρόνια και τα σχέδιά της για το μέλλον.

«Δεν ένιωσα ποτε τη δυσκολία ή την κούραση, ο στόχος υπερκαλυπτε τα πάντα. Η αληθεια ειναι οτι διάβαζα αρκετές ώρες, αλλα δεν ήταν κάτι δυσάρεστο. Το διαβασμα ήταν και ειναι ένα απο τα χόμπι μου και στις εξετάσεις δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα», λέει η γλυκιά Μυρσίνη που έκανε περήφανους τους γονείς και τους στενούς της συγγενείς. «Θεωρώ οτι τα θέματα ήταν ιδανικά, διαβαθμισμένης δυσκολίας. Όσο για τους στόχους μου, πρώτη επιλογή μου ειναι πάντα η Ελλάδα, αλλα επειδή θέλω να ασχοληθώ με την έρευνα σε μεγάλα επιστημονικά κέντρα, ίσως για ένα διάστημα λείψω στο εξωτερικό».

Η πρώτη των πρώτων στη Δυτική Μακεδονία

Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις 2017, και στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης εισάγεται, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, η πρώτη των πρώτων στη Δυτική Μακεδονία Ελευθερία Βλάχου, απόφοιτη πλέον, του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης. Η βαθμολογία τηςείναι από τις υψηλότερες σε ολόκληρη τη χώρα για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Με 19.667 μόρια η Ελευθερία Βλάχου (με καταγωγή από Σέρβια και Βελβεντό) κάνει όνειρα για το μέλλον της και φυσικά δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και συγγενείς της.

Πηγή: www.newsit.gr