Ελληνίδα ηθοποιός: «Έχω απιστήσει και δεν αισθάνομαι καλά γι’ αυτό»


24-08-2017 10:55

«Προσπαθούσα να βρω τον τρόπο για να ξεμπλέξω από μία σχέση που είχε λήξει, δεν μπορούσα να βρω το κουράγιο να την τελειώσω και…».

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού και μίλησε μεταξύ άλλων για την απιστία.

Έχεις προδοθεί;

Επαγγελματικά δεν έχω προδοθεί, έχω ξεκάθαρη άποψη για το ποιο είναι το προσωπικό και ποιο το επαγγελματικό. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύουμε πάντοτε με τους ίδιους ανθρώπους. Δεν θεωρώ ότι είναι προδοσία αν δεν συνεργαστώ την επόμενη χρονιά με τον ίδιο άνθρωπο. Σε προσωπικό επίπεδο έχω προδοθεί και, φυσικά, έχω προδώσει κιόλας.

Προδοσία ή απιστία;

Ναι, φαντάζομαι ότι μπορεί να συνδεθεί, αλλά προδοσία δεν είναι μόνο η απιστία, μπορεί να υπάρξει προδοσία χωρίς να υπάρξει απιστία.

Έχεις απιστήσει;

Έχω απιστήσει μια φορά, για το οποίο δεν αισθάνομαι καλά, όχι τόσο γιατί απίστησα απέναντι στον άλλον, αλλά γιατί απίστησα απέναντι στον εαυτό μου. Προσπαθούσα να βρω τον τρόπο για να ξεμπλέξω από μία σχέση που είχε λήξει, δεν μπορούσα να βρω το κουράγιο να την τελειώσω και ήθελα μια αφορμή, κάτι που ήταν χειρότερο από αυτό που έκανα στον άλλον. Από τη στιγμή που δεν ήθελα να συνεχίσω τη σχέση, έπρεπε να πάρω κουράγιο να του το πω και να φύγω. Έτσι, καταπίεσα τον εαυτό μου και όχι τον άλλον άνθρωπο. Μετάνιωσα που δεν είχα το κουράγιο να τελειώσω τη σχέση και χρειαζόμουν κάτι τέτοιο για να φύγω.

Έχεις πέσει στα πατώματα για κάποιον;

Πατώματα; Εννοείται, φυσικά, κι αυτό μεγαλώνοντας αλλάζει, όπως και ο τρόπος που πέφτεις στα πατώματα, όπως και ο χρόνος που χρειάζεται να σηκωθείς από τα πατώματα.

Μαρία Κωνσταντάκη

Πηγή: www.zappit.gr