Έκλειψη ηλίου: Οι βλακείες πληρώνονται! Δεν φόρεσε γυαλιά και τα βλέπει… διπλά!


24-08-2017 8:23

Σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ, που βγήκε να δει την έκλειψη ηλίου χωρίς γυαλιά αλλά τον… επανέφεραν στην “τάξη”, ο ράπερ Bada$$, την “πάτησε”.

Ο γνωστός ράπερ αποφάσισε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις και πίστεψε ότι το προσωνύμιό του ήταν αρκετό για να τον «προστατεύσει». Φευ!

Οι βλακείες πληρώνονται και τώρα ο ράπερ έχει πρόβλημα με την όρασή του και αναγκάζεται να ματαιώσει τρεις συναυλίες του…

Ο 22χρονος ράπερ από το Μπρούκλιν μοιράστηκε μάλιστα την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτή δεν είναι η πρώτη έκλειψη ηλίου και είμαι σίγουρος ότι οι πρόγονοί μας δεν είχαν φανταχτερά γυαλιά. Επίσης (είμαι) αρκετά βέβαιος ότι δεν τυφλώθηκαν όλοι», έγραψε στο Twitter.

Αυτό που όμως επίσης έγραψε είναι ότι βλέπει… διπλά και σε διαφορετικά χρώματα και ότι οι τρεις συναυλίες που επρόκειτο να δώσει (στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στο Τορόντο) ματαιώθηκαν εξαιτίας «απρόβλεπτων συνθηκών» αφήνοντας να εννοηθεί ότι γι’ αυτό ευθύνεται η όρασή του.

Ο ράπερ, το τελευταίο άλμπουμ του οποίου τιτλοφορείται «All-Amerikkkan Bada$$» και πραγματεύεται θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ όπως ο ρατσισμός ή οι μαζικές φυλακίσεις, δεν ήταν ο μόνος τολμηρός που κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε και εκείνος το ίδιος όταν οι κάμερες στράφηκαν πάνω του αλλά για λίγα μονάχα λεπτά και έτσι δεν ανέφερε έκτοτε προβλήματα στην όρασή του.

Φωτογραφία Reuters

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ