Πανικός στο Λονδίνο – Φωτιά σε σταθμό του τραίνου


23-08-2017 15:10

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες του τραίνου στην περιοχή Ντόκλαντς του Λονδίνου, όταν ξέσπασε φωτιά στον σταθμό. η πυρκαγιά ευτυχώς έσβησε μόνη της χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί, ωστόσο προκλήθηκε πανικός και κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς η αστυνομία είχε κλείσει κάποιους δρόμους

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι υπήρχε μυρωδιά καπνού κοντά στον σταθμό του Μπανκ, ο οποίος βρίσκεται πλησίον της Τράπεζας της Αγγλίας, περίπου την ίδια ώρα που αναφέρθηκε στις αρχές το περιστατικό, στις 0800 GMT.

Ο σταθμός εξυπηρετεί δύο γραμμές του υπόγειου σιδηροδρόμου του Λονδίνου καθώς και το υπόγειο τμήμα του σιδηροδρόμου της περιοχής των Ντόκλαντς (γνωστού ως Docklands Light Railway ή DLR), που συνδέει το κεντρικό Λονδίνο με το ανατολικό τμήμα της πόλης, περιλαμβανομένου του άλλου οικονομικού κέντρου της πόλης, του Canary Wharf.

«Οι πυροσβέστες θα αποχωρήσουν σύντομα από το Μπανκ. Ήταν μια μικρής έκτασης φωτιά σε σήραγγα του DLR. Έσβησε μόνη της πριν φθάσουν τα πληρώματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου.

Πηγή: www.newsit.gr