Ολυμπιακός – Καπίνο: "Νομίζω θα πετύχουμε την Μπαρτσελόνα"


23-08-2017 12:16

Ο Στέφανος Καπίνο ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ριέκα, δηλώνοντας “παρών”, σε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να μην ήταν ικανοποιημένος από τ νίκη της ομάδας του και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Καπίνο έκανε μία πρόβλεψη για την κλήρωση των ομίλων του Champions League. «Νομίζω ότι θα πετύχουμε την Μπαρτσελόνα», τόνισε.

Όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

«Τα καταφέραμε. Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη. Δηλαδή, να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Βγάλαμε στο γήπεδο το πλάνο που χρειαζότανε, κάναμε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής και καταφέραμε και κάναμε καλό παιχνίδι με αποτέλεσμα η πρόκριση να συνδυαστεί με δεύτερη νίκη», υποστήριξε αρχικά ο Καπίνο.

Για τις ευκαιρίες της Ριέκα στο δεύτερο μέρος, είπε: «Ήταν φυσιολογικό ότι θα βρει κάποιες φάσεις για να απειλήσει η Ριέκα επειδή κυνήγαγε το σκορ. Σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις και φθάσαμε στη νίκη».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση από τους πιθανούς αντιπάλους απάντησε: «Από το πρώτο γκρουπ όλες οι ομάδες είναι δυνατές και θέλαμε να τις επισκεφθούμε. Νομίζω ότι θα πετύχουμε την Μπαρτσελόνα».

Πηγή: www.newsit.gr