Πάτρα: Αυτός είναι ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε από πτώση βράχου στα Ροδινά της Ζαχάρως [pics, vid]


23-08-2017 9:54

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας θα παραμείνει για νοσηλεία ο Πατρινός Πυροσβέστης της 6ης ΕΜΑΚ Γιώργος Καρυώτης, που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν καταπλακώθηκε από βράχο…

που αποκολλήθηκε από χαράδρα στην περιοχή των Ροδινών Ζαχάρως κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς. Ο νεαρός πυροσβέστης ήταν τυχερός γιατί σε σχέση με τον όγκο του βράχου τα τραύματά του είναι σχετικά ελαφρά.

Ο πυροσβέστης ανασύρθηκε από τη χαράδρα από τους συναδέλφους του και με ασθενοφόρο διακομίστηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά από επιχείρηση τους κατάφεραν να τον ανεβάσουν από τη χαράδρα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διακόμισαν στο ΠΓΝΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μαρία Ελένη Λυκουρέζου:Συγκλονισμένη η κόρη της Λάσκαρη μετά την κηδεία – Η πρώτη κίνηση ήταν να…

O Γεώργιος Καριώτης που υπηρετεί στο πεζοπόρο της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. διεκομίσθηκε από το νοσοκομείο του Πύργου στο γενικό νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας για να τον εξετάσει νευροχειρουργός. Όπως όλα έδειξαν από νευρολογικής άποψης είναι μια χαρά και δεν έχει υποστεί κάποια εσωτερική κάκωση. Έχει εξωτερικές κακώσεις στο πρόσωπό του από την πτώση του βράχου, που σύμφωνα με τους γιατρούς θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση μετά από θεραπεία που θα του δοθεί.

Πηγή: thebest.gr, firemastersface

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζωή Λάσκαρη Κηδεία: “Μπαμπά τώρα πρέπει να πάμε σπίτι” – Αλέξανδρος Λυκουρέζος: “Αφήστε με…” [vid]

Εξέλιξη – σοκ στην απαγωγή Λεμπιδάκη: Ο επιχειρηματίας βρίσκεται…

Κηδεία Λάσκαρη: Το ιδιαίτερο στεφάνι της Ζωζώς Σαπουντζάκη (ΦΩΤΟ)