Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έχω περάσει πολύ δύσκολους μήνες που έτρωγα μόνο ρύζι»


22-08-2017 21:04

Έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του και δεν το κρύβει. 

Ποιες οι δυσκολίες που αντιμετώπισες και σε έκαναν πιο δυνατό;

«Πάντα το πάλευα μόνος μου, πάλευα να ανταπεξέλθω μόνος οικονομικά και να πετύχω ό,τι έβαζα στόχο. Έχω περάσει από πολλά κύματα και έχω κάνει πολλές δουλειές για να καταφέρω σήμερα να ζω από τη μεγάλη μου αγάπη, το τραγούδι»

Όπως;

«Πολλές δυσκολίες, κυρίως οικονομικής φύσεως αλλά και όχι μόνο. Οι γονείς μου δεν συμφώνησαν με τις αποφάσεις που πήρα και έτσι αναγκάστηκα να παλέψω μόνος. Έχω περάσει πολύ δύσκολους μήνες κατά τους οποίους μπορεί να έτρωγα μόνο ρύζι»

Ποιοι οι στόχοι που θέτεις για το μέλλον σου;

«Οι στόχοι μου είναι τόσο υψηλοί που δεν μπορώ να τους περιγράψω με λέξεις και αν προσπαθήσω ίσως να φανώ αλαζονικός οπότε θα προτιμήσω να μιλήσω με τις πράξεις μου»

Ποια τα επαγγελματικά σου σχέδια;

«Χαίρομαι πολύ για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος στο νέο μου τραγούδι, που κυκλοφόρησε πριν τρεις μήνες με τίτλο «Αυτό που νιώθεις», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Νικόλα Νικολάου από την δισκογραφική εταιρεία Panik records. Ο χειμώνας προβλέπεται πολύ δυνατός, συζητάω ήδη για μεγάλες συνεργασίες, τις οποίες θα μάθετε πολύ σύντομα!»

Τι δεν ξέρουμε για τον Κωνσταντίνο;

«Δεν ξέρετε ότι πριν λίγο καιρό είχα δεχτεί πρόταση για ένα πολύ μεγάλο διαγωνισμό στην Αμερική και έφτασα στις τελικές επιλογές. Το εξωτερικό είναι το απόλυτο για εμένα, είναι το μεγαλύτερο μου όνειρο, το οποίο θα παλέψω να πραγματοποιήσω» δήλωσε στο Καρφί ο Κωνσταντίνος Φρατζής. 

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έχω περάσει πολύ δύσκολους μήνες που έτρωγα μόνο ρύζι»

Πηγή: www.gossip-tv.gr