Απάνθρωποι «εκτέλεσαν»δεμένο γαϊδουράκι στο Ρέθυμνο!


22-08-2017 11:25

Οι δράστες πήγαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κτήμα και βρήκαν δεμένο το άτυχο τετράποδο, το οποίο πυροβόλησαν στο νωτιαίο μυελό σκοτώνοντάς το ακαριαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» Λέκκα για το φονικό σεισμό στην Ιταλία

Σοκ προκαλεί η αποτρόπαια ενέργεια ασυνείδητων να θανατώσουν εν ψυχρώ ένα ανυπεράσπιστο γαϊδουράκι που βρισκόταν δεμένο στο αγρόκτημα του ιδιοκτήτη του, στον οικισμό «Κάνεβος» της επαρχίας του Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου!

Οι απάνθρωποι δράστες πήγαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κτήμα, ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στο σπίτι του και βρήκαν δεμένο το άτυχο τετράποδο, το οποίο πυροβόλησαν στο νωτιαίο μυελό σκοτώνοντάς το ακαριαία! Ο κάτοχός του το αντίκρισε συγκλονισμένος νεκρό το πρωί, όταν πήγε στο αγρόκτημα για να το ταΐσει.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου έφτασαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σπηλίου, οι οποίοι ανέλαβαν την προανάκριση, μαζί με κτηνίατρο που βρήκε την σφαίρα με την οποία εβλήθη το γαϊδουράκι.

Το βλήμα εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχεται από όπλο που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλη περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ανακοίνωση του Μένιου Φουρθιώτη στο instagram για την εκπομπή του

Αιτωλικό: Τραγωδία με κοριτσάκι 2,5 ετών – Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε!

Και άλλη ξαφνική απώλεια ηθοποιού από ανακοπή καρδιάς! Έφυγε από τη ζωή ο…