Η Πάρις Χίλτον θέλει να γίνει Νταϊάνα


22-08-2017 10:47

Το μόνο κοινό που μπορεί να έχει η Πάρις Χίλτον με την αείμνηστη Πριγκίπισα Νταϊάνα είναι ότι την λένε Πάρις και η Νταϊάνα σκοτώθηκε στο Παρίσι. Τίποτε άλλο.

Κατά τα λοιπά, η Πάρις Χίλτον υποστηρίζει ότι αν δεν είχε γυρίσει ταινία πορνό τότε θα μπορούσε να είχε ένα κοινωνικό προφίλ όπως αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνας! Γελάει ο κόσμος!

Η Πάρις Χίλτον είχε γυρίσει ταινία με σεξουαλικό περιεχόμενο με τον πρώην φίλο της Ρικ Σάλομον, η οποία διέρρευσε στη δημοσιότητα το 2013, όταν ήταν 18 χρόνων. Η Πάρις υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση της ταινίας έγινε χωρίς τη θέλησή της αποτελώντας κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Όμως από τότε μέχρι σήμερα η Χίλτον έχει κάνει αρκετά άλλα πράγματα.

Η 36χρονη επιχειρηματίας έχει προσπαθήσει να γίνει DJ, έχει διαπρέψει σε ριάλιτι εκπομπές, έχει κυκλοφορήσει δική της μουσική και έχει κάνει προσπάθειες στην υποκριτική, στο γράψιμο και στο μόντελινγκ. Όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν στεφθεί με απόλυτη αποτυχία!

Όμως σε μία συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire κάνει την αυτοκριτική της για τα επακόλουθα της σεξουαλικής ταινίας και λέει ότι η συνάντηση με τον Σάλομον είναι το μόνο γεγονός που στοιχειώνει τη ζωή της.

«Είναι πραγματικά κακό, γιατί ολόκληρη τη ζωή μου ήθελα να μοιάσω την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όλες αυτές τις κομψές, εκπληκτικές γυναίκες, και νιώθω ότι (ο Σάλομον) το πήρε μακριά μου. Θα μπορούσα να είμαι έτσι, αλλά λόγω αυτής της ταινίας, πάντα θα θεωρώ και θα σκέφτομαι πως μιλάνε για μένα, λόγω μιας ιδιωτικής στιγμής μεταξύ του φίλου μου», είπε.

Πηγή: www.newsit.gr