Οικογένεια Τραμπ: Βγήκαν να δουν την έκλειψη χωρίς τα ειδικά γυαλιά! [pics]


22-08-2017 7:45

Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει τον κόσμο. Το πως, είναι ένα άλλο θέμα. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ μετά της συζύγου του Μελάνια και του γιου τους Μπάρον, βγήκαν στην βεράντα προκειμένου να δουν την ολική έκλειψη του ηλίου.

Και παρότι τους είχαν πει να μην κοιτάξουν τον ήλιο κατάματα, εκείνοι βγήκαν χωρίς τα ειδικά γυαλιά όπως και η Μελάνια και άρχισαν να κοιτούν ψηλά. Κάποιος λοιπόν, μάλλον από τους βοηθούς του, του φώναξε: «Οχι έτσι κύριε Πρόεδρε! Όχι δια γυμνού οφθαλμού». Τότε ξαναμπήκε μέσα και βγήκε όλη η οικογένεια με τα ειδικά γυαλιά. Φυσικά άρχισε πανηγύρι στο twitter.

«Κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο Πρόεδρός μας», έγραφαν κάποιοι και παράθεταν τις φωτογραφίες από την γκάφα του Ντόναλντ Τραμπ.

Κάποιοι άλλοι είχαν σηκώσει το κινητό για να τραβήξουν βίντεο γιατί όπως είπαν μετά, ήταν σίγουροι ότι ακόμα και αυτό, λάθος θα το έκανε ο αμερικανός Πρόεδρος.

Απορίας άξιο είναι πως η Μελάνια Τραμπ, που είναι υποτίθεται άνθρωπος της λεπτομέρειας δεν φρόντισε να φορέσει τα γυαλιά τουλάχιστον στον γιο της Μπάρον….

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ «ΜΕ» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΙΑ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS